Ford Otosan Yazılım Ofisi Öğrenci Alımı

Microsoft .NET (ASP.NET, C#) platformunda yazılım geliştirmek ve uygulama tasarımı yapmak ayrıca İş zekası ve Raporlama üzerine  yetiştirilecek Yazılım Uzmanı adayları aranmaktadır.

Ön koşullar:

* Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yazılım mühendisliği bölümlerinde 2020/2021 öğretim yılı içerisinde 1. veya 2.Sınıf öğrencisi olması

* Genel not ortalamasının 2.0 ve üzeri olması

Aranan özellikler :

- NET teknolojileri konusunda bilgi sahibi

- C# dilini kullanarak web tabanlı uygulama geliştirebilen

- SOL ve PL/SOL dillerinden en az birine hakim

- Nesne tabanlı ve çok katmanlı yazılım geliştirme hakkında bilgi sahibi

- İş zekası ve raporlama alanında kendisini geliştirmek isteyen

- Kendini uygulama tasarımı konusunda geliştirmek isteyen

- Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli

- Analitik düşünme yeteneğine sahip

- Takım çalışmasına yatkın

- İngilizce bilen

Başvuru için Link: https://live.peoplise.com/ford/Application/Landing/9b27c66a-e1dc-4185-a05c-0950cf08ff4c

Başvuru link’i üzerinden bilgilerinizi girdikten sonra mail adresinize gelen link üzerinden detaylı CV bilgileriniz istenecektir.

Başvuru süresi başlangıç :  08/03/2021         Başvuru süresi bitiş : 22/03/2021

Başvurusu yalnızca olumlu sonuçlananlara mail adresleri üzerinden mülakat için dönüş yapılacaktır. Mail adreslerinizi doğruluğundan emin olun. Mülakatlar nisan ayında yapılacaktır.

İşe  başlama tarihi :   21 Haziran haftası.

Sorularınız için :

Hakan Durgay  hdurgay@ford.com.tr , Burak Yazan byazan@ford.com.tr  iletişime geçebilirsiniz.

Ofis Sorumlusu: Metin Muğlu mmuglu@ford.com.tr