Sanal Mezuniyet Töreni

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi 2019-2020 Bahar Eğitim-Öğretim döneminde Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden 304, Bilişim Sistemleri Mühendisliğinden 53 öğrenci olmak üzere toplamda 357 mezun vermiştir. Mezun olan yeni mühendislerimizi tebrik ediyor, hayatlarında başarılar diliyoruz.

Prof. Dr. Nejat YUMUŞAK
                                                                                                                                         Dekan

30.09.2020 tarihinde gerçekleştirilen SAÜ Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Törenine ait videoya aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.