Yeni Nesil Kodlama Yolculuğu!

17 MAYIS SALI 14:00 HAŞİM GÜRDAMAR BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 1103 NO'LU DERSLİK Eğer 18 yaşından büyüksen, eğitim ve sınama süreçlerinden sonra Türkiye’nin devlerinde iş imkanları yakalamak istiyorsan Ecole 42 ile tanışmalısın! Geleceğini kodla! 2013 yılında Paris’te kurulan Ecole 42, bugün 20 ülkede 10.000’in üzerinde öğrencisiyle dünya çapında en iyi kodlama okulu olarak biliniyor. Ecole 42’de eğitim tamamen ücretsiz ve herhangi bir akademik derece veya kodlama deneyimi gerektirmiyor. Okulda uygulanan birbirinden öğrenme metodu ile hem mükemmel bir teknik eğitim hem de takım çalışması, problem çözme, adaptasyon, kararlılık ve dayanıklılık gibi değerli sosyal becerilerin kazanılması garanti ediliyor. Böylelikle, yazılımcı olmak isteyen 18 yaş üstü herkes, kodlama ve programlama eğitimi alırken gerçek iş dünyası yetkinliklerini de edinebilecek. Ön koşul yok, diploma veya ön eğitim şartı yok. Öğretmen, sınıf ve eğitim ücreti de yok. Proje temelli birbirinden öğrenme metodu ile yazılımcı olmak senin elinde.