Duyurular
Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Ford Otosan Otonom Araçlar Proje Duyurusu

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi - Ford Otosan Otonom Araçlar Proje Duyurusu

Sevgili Öğrencilerimiz,

Ford Otosan Otonom Araç Projesi’ne” destek vermek üzere, Sakarya Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi bünyesinde Veri Etiketleme Proje Ofisi kurulacaktır. İş tanımı ve beklenen nitelikler aşağıda belirtilmiştir. Bu ofiste görev almak isteyen fakültemiz öğrencilerinin belirtilen tarihe kadar özgeçmişlerini metin sonunda bildirilen e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Özgeçmişler değerlendirildikten sonra ilk aşamada seçilen 20 öğrencimiz mülakata çağrılacak ve bunlar arasından 5 öğrencimiz bu proje ofisinde çalışmaya hak kazanacaktır. İlerleyen zamanlarda bu sayının 30 öğrenci sayısına kadar artırılması planlanmaktadır.

İş Tanımı:

Ford Otosan Otonom Araç projesine destek verecek, makine öğreniminde kullanmak üzere büyük veri toplamamıza ve bu verinin etiketlenmesine yardımcı olacak detay odaklı çalışma arkadaşları arıyoruz. Kamyon endüstrisine otonom sürüş getirecek, motivasyonu yüksek profesyonellerden oluşan enerjik bir ekip ile çalışacaksınız. Süreçte kullanılan araçları geliştirmek için ekibimizle işbirliği yapacak, görüntüleri ve nokta bulutu verilerini etiketleyecek ve mühendislerimize geri bildirim sağlayacaksınız. Bu projede yer almak, otomotiv güvenlik standartlarının geleceği için tamamlayıcı bir rol oynamak anlamına gelecektir.

• Haftada 35 saat veri etiketleme (25 saat mesai saatleri içerisinde, 10 saat serbest zaman)
  • Daha verimli etiketleme için yeni özellikler tasarlamak üzere mühendislerimize geri bildirimde bulunmak
  • Verimliliğimizi artırmaya yardımcı olacak metrikleri değerlendirmek

Aranan Nitelikler:

• Detay odaklı
  • Yüksek iletişim becerisi
  • 3 boyutlu düşünebilme yeteneği
  • Yüksek odaklanma kapasitesi
  • Otomobillere ve teknolojiye ilgi duyan, kendini motive eden ve çalışkan
  • Temel seviyede programlama yeteneği
  • Temel seviyede İngilizce

Önemli Tarihler: